• O nama  

    Ukoliko želite da osjetite udobnost i komfor na jednom mjestu, Vila Bojana će Vam svojim bogatim sadržajem i uslugama to i omogućiti.

    Ono što je karakteristično za apartmane Vile Bojane, pored luksuzno opremljenih soba, pružanja kvalitetnih usluga, odgovarajuće savremene tehnologije koju posjeduje je i njena odlična lokacija. Apartmani su smješteni na Obali Djuraševići-Tivat, u blizini Radovića na putu ka Plavim Horizontima. U neposrednoj blizini nalaze se poznate plaže Plavi Horizonti, Oblatna, Žanjice, Krašići...

    Apartmani su udaljeni oko 3 km od Plavih horizonata i 6 km do Oblatna. Do centra naselja, poslovnih i turističko-ugostiteljskih sadržaja potrebno je 15 minuta lagane šetnje. Udaljenost Obale Djuraševića od većih gradskih centara na primorju je: Tivat, centar - 9 km, Kotor - 8,5 km, Budva - 20 km. Ukoliko se odlučite doći automobilom, imate obezbijeđeno parking mjesto. Ako, pak, dolazite avionom na raspolaganju su Vam Aerodrom Tivat (8 km), sa kojeg možete doći javnim, ili unajmljenim  prevozom.

    Gostima je na raspolaganju i privatna plaza sa lezaljkama, balkon/terasa sa pogledom na more. Svi koji žele miran  i prijatan odmor naći će ga ovdje.

    Dobro došli!